кадър bTVРедактор: Промяната се превръща в подмяна, това заяви в студиото

...
кадър bTVРедактор: Промяната се превръща в подмяна, това заяви в студиото
Коментари Харесай

Вигенин: Николай Василев има негативна политическа биография, той е крайно либерален

кадър bTV

Редактор: 

Промяната се трансформира в замяна, това съобщи в студиото на „ Лице в лице ” по bTV зам.-председателят на Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин, като акцентира, че социалистите са предизвестили за това по време на предизборната си акция. Той сподели, че партията му не може да поддържа вчерашните оферти на Слави Трифонов поради цялостния метод, по който са направени.

По думите на Вигенин, препоръчаният за министър председател Николай Василев има ясна и отрицателна политическа биография на извънредно демократичен политик. Той даде образец, че предлагането да се дадат на концесия автомагистралите значи, че след това ще се заплаща за минаване по тях.

„ Българска социалистическа партия не може да е съизвършител на такова ръководство ”, съобщи Вигенин.Той акцентира, че даже и да губят от ден на ден гласове, социалистите няма да поддържат нещо извънредно отрицателно, единствено с цел да избегнат последващи избори.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР